Moški pride iz restavracije, kjer je imel, v zgodnjih večernih urah, načrtovan sestanek. Razočaran je, njegov poslovni partner je v zadnjem trenutku odpovedal srečanje. Odloči se, da vzame taksi in se vrne domov. Tam ga čaka žena, ki jo je pred pol ure razočaral z nenadnim odhodom. Razmišljal je, da jo bo sedaj prijetno presenetil s hitro vrnitvijo. Na križišču dvigne roko in pred njim se zaustavi taksi. On vstopi.

Taksist: Do kod gremo, gospod?

Potnik: Novi Beograd.

Taksist: Novi Beograd? Odlično. Popolnoma mi ustreza!

Potnik: Stanujete tam?

Taksist (po nekaj sekundah tišine se pridušeno nasmeje): Ne ravno, vendar tam živi gospa, ki jo občasno obiskujem, tako rekreativno.

Potnik (se smeje): Mislite ljubico. Lepo, lepo …

Taksist (nenadoma izbruhne iz njega poplava): Oh, to je neverjetna ženska, z nikomer v svojem življenju nisem imel boljšega seksa. Po naključju sem jo spoznal prav v tem vozilu, že pred nekaj leti. Poročena je, vendar je njen mož eden ***, eden od onih fantov, ki igrajo veliki posel, a hkrati ne znajo j…, oprostite. Torej, ona je osamljena, mineva ji čas, odločila se je, da nekaj stori in se popolnoma sprosti v obtok. Jaz se v resnici prišel k njej kot dobrotnik, razumete. Pravkar …

Potnik (še naprej se smeje in mu pade v besedo): …To pomeni, da se zdaj jaz dobrotnik, ker vas sedaj vodim prav v to smer.

Taksist: Da, da. Pravkar sva se slišala. Poklical sem jo po telefonu in ona je povedala, da je njen mož pravkar nekam odšel. Ne bo se vrnil celo večer. Priložnost je še za eno nepozabno doživetje. Tresti se mora celo nadstropje! Vendar, kje gremo v Novi Beograd, gospod? Da vem kje moram zaviti, ko zapustim most.

Potnik: Oprostite, pozabil sem vam povedati. Gremo k blokom, točneje Blok 70.

Taksist: Sedemdeseti blok?! Oh, to je neverjetno in ona tam živi. Vi gospod ste nocoj moja srečna zvezda. Povejte mi ulico - Brigade ali Gagarina?

Potnik: Do Jurija Gagarina 167!

Taksist: 167?! Midva bova skupaj izstopila.

Potnik: Kaj?! Menda ni ta številka. Morda jo poznam, v katerem nadstropju živi?

Taksist: Deveto nadstropje, gospod. Devet je moja srečna številka.

Potnik (naenkrat neha govoriti, nato pa negotovo zajeclja): Ali se imenuje Dana?

Taksist: Dana, točno! Poznaš jo? Nemogoče! Ali si jo tudi ti položil?

Potnik: To je moja žena!!!

Prevzeti deli iz "Dačinih urbanih legend" (nadlanu.com)

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

   

Uporaba piškotkov na urbane-legende.si -- Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. -- Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani. -- Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli. -- Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

  Ali sprejmete uporabo piškotkov?
EU Cookie Directive Module Information