Starejši par je sredi noči prebudil oglušujoč hrup. Zbudila sta se in videla, da sta na koncu njunega posestva trčila tovornjaka. Prišla je policija, pobrala telesa in prosila kmete, da malo potrpijo, dokler ne odvlečejo razbitin tovornjakov.

Vendar je čez nekaj tednov jezen domačin poklical policijo in zahteval, da zaradi neverjetnega smradu, takoj odvlečejo razbitine. Prišel je vlačilec in ko je odvlekel prvi tovornjak, je videl od česa prihaja smrad. Namreč, med dvema tovornjakoma je stal zmečkan WW hrošč s še 3 potniki v njem.

Komentarji   

Nina
0 #1 Nina 21:18 14-08-2014
O groza... Res kruto!
Citat

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

   

Uporaba piškotkov na urbane-legende.si -- Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. -- Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani. -- Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli. -- Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

  Ali sprejmete uporabo piškotkov?
EU Cookie Directive Module Information