Majhna deklica je gledala mamo kako odšteva svojega malega sina, ki se je, kdo ve kateri krat, polulal v hlače. Mama mu je zagrozila, da če se to še enkrat ponovi, mu bo ona odrezala tisto s čimer lula.

Nekaj dni kasneje se je mama vrnila iz nakupovanja, hčerka je bila na stopnišču pri vhodu in držala v roki krvav nož: "Timi se je ponovno polulal, vendar ne skrbi, naredila sem vse kar si rekla."

Komentarji   

Nina
+1 #1 Nina 15:35 26-03-2015
Joj... nekateri starši bi se res morali malo boljše izražati... :-|
Citat

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

   

Uporaba piškotkov na urbane-legende.si -- Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. -- Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani. -- Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli. -- Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

  Ali sprejmete uporabo piškotkov?
EU Cookie Directive Module Information