kanader

V biljard klubu se dva človeka skregata in stepeta. Eden od njih je potapljač, drugi pilot. Naslednji dan izbruhne velik požar v bližnjem gozdu, nedaleč od velikega jezera. Pilot sede v kanader, da bi pomagal gasilcem.

Med letom se spusti do jezera, da pobere čim več vode v rezervoar in, ne vedoč, ujame z vodo še potapljača, ki je prav v tistem trenutku bil pod vodo, prav na tem mestu. Je treba reči, da je šlo za potapljača s katerim se je sinoči stepel?

V bistvu, gasilci so, po nekaj urah gašenja požara, našli telo človeka v potapljaški obleki kako visi na delno izgorelem drevesu v gozdu.

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

   

Uporaba piškotkov na urbane-legende.si -- Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. -- Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani. -- Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli. -- Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

  Ali sprejmete uporabo piškotkov?
EU Cookie Directive Module Information