Neki moški se je odločil zgraditi hišo in najel nekaj dobrih mojstrov, ki so kmalu prispeli z ekipo delavcev in začeli gradnjo. Mojstri so dolgo delali in v dogovorjenem času končali hišo. Toda moški jim, iz neznanega razloga ni hotel plačati preostanek denarja ... Mojstri so poskusili vse, vendar ni želel plačati.

Zato je eden od glavnih mojstrov odšel na bližnje pokopališče, potegnil žebelj s križa, ki je bil na grobu nekega otroka in ga zabil v nosilec na podstrešju hiše. Mojstri so potem odšli in niso več prosili za denar.

Moški se je hitro preselil v novo hišo. Toda od prve noči, ko je legel spat, so se pozno ponoči začeli slišati kričanje in jok otroka. Moški se je poskušal znebiti teh pojavov, a mu ni uspevalo. Na koncu se je odločil prodati hišo.

Hiša je kupil moški, ki se je pravkar preselil v mesto. Plačal je ves denar prejšnjemu lastniku in se vselil vanjo. Toda njegove težave so se šele začele. Vsako večer, pozno ponoči so se začeli jok in kriki otroka. Moški je preiskal hišo, vendar ni ničesar našel. Na koncu je poskušal govoriti s starim lastnikom, in ker to ni pomagalo, se je odločil, da izve vse o hiši. Po dolgotrajnem iskanju mu je uspelo najti enega mojstra, ki je delal na hiši, a ga je napotil k glavnemu mojstru. Ko je glavni mojster slišali za kaj gre, je od novega lastnika zahteval, da mu izplača denar, ki mu ga je dolgoval stari lastnik za gradnjo. Moški je na koncu to tudi storil. Mojster je nato odšel na podstrešje, potegnil ven žebelj in ga vrnil v križ kjer je bil vzet.

Po tej noči so prenehali kriki in jok otroka.

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

   

Uporaba piškotkov na urbane-legende.si -- Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. -- Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani. -- Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli. -- Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

  Ali sprejmete uporabo piškotkov?
EU Cookie Directive Module Information