haloween1

Kaj pravi legenda?

Najstnik, ki hoče prijatelje in ostale presenetiti z zaigranim samomorom, se zares ubije.

 

haloween2

Kakšna je resnica?

Če so bili ljudje v Frederici neverjetno preprostega uma in so potrebovali skoraj cel dan, da so poklicali policijo, so tile ljudje prvaki v debilnosti. To, da je najstnik hotel imitirati lastno obešanje, se je zgodilo že neštetokrat. (Poglejte si tukaj in tukaj.)

Za ta gala dogodek so celo zgradili prave vislice, pod njimi pa so postavili varovalo, če bi se slučajno zares obesil. Če bi že izvajal takšno neumnost bi, samo ugibam, poskusil preveriti stvar ali dve. Recimo, ne bi uporabil prave vrvi, zvezane v pravo zanko, okrog mojega pravega vratu. To bi me, spet ugibam, rahlo ubilo.

Za tiste, ki hočete na noč čarovnic zabavati ljudi, se vam ni treba ravno obesiti. Lahko jim daste le ogromno čokolade in bombonov. Zmenjeno?

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

   

Uporaba piškotkov na urbane-legende.si -- Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. -- Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani. -- Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli. -- Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

  Ali sprejmete uporabo piškotkov?
EU Cookie Directive Module Information