Pozdravljen, Gost
Uporabniško ime: Geslo: Zapomni si me
Splošno o urbanih legendah

Urbana legenda ali urbani mit je ime za izmišljene dogodke, ki predstavljajo del moderne folklore, oziroma se opisujejo in prenašajo od oseb, ki verjamejo v njihovo resničnost.

Kaj vi pravite o urbanih legendah, jih poznate, verjamete v njih, ....

Tema: Urbane legende

Urbane legende pred 7 let 8 mesecev #2

  • admin
  • admin avatar
  • Nepovezan
  • Moderator
  • Objav: 4
  • Karma: 0
Splošno o urbanih legendah

Urbana legenda ali urbani mit je ime za izmišljene dogodke, ki predstavljajo del moderne folklore, oziroma se opisujejo in prenašajo od oseb, ki verjamemo v njihovo resničnost.

Kaj vi pravite o urbanih legendah, jih poznate, verjamete v njih, ...
- Urbane legende in miti -
Zgodbe, ki se niso nikoli zgodile, a jih je vsak slišal.
Administrator je onemogočil možnost javnega nivoja zapisa.
Stran se je postavila v: 0.576 sekundah
Sistem temelji na Kunena forum
   

Uporaba piškotkov na urbane-legende.si -- Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. -- Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani. -- Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli. -- Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

  Ali sprejmete uporabo piškotkov?
EU Cookie Directive Module Information