BEOGRAD - Bojan Z. (33) in Mirjana M. (36) iz Beograda sta bila poškodovana, ko ju je udarila strela, medtem ko sta se ljubila na makiški strani Ade Ciganlije! Ljubimca sta utrpela poškodbe pod žalostno vrbo v nedeljo zvečer, ko je veliko neurje zajelo Beograd. Kot je izvedel Press, ju je ekipa reševalne službe popolnoma gola z opeklinami odpeljala v Urgentni center, od koder sta bila premeščena v Center za opekline v Zvečanski ulici. Po prejetem zdravljenju je Bojan odpuščen domov, medtem ko je Mirjana zadržana na zdravljenju. Dežurni zdravnik je potrdil, da je Mirjana nameščena na oddelek intenzivne nege in da njeno življenje ni ogroženo.

- Pacientka je pri zavesti, lahko je in komunicira z osebjem. Poškodbe, ki jih je utrpela so hude, vendar pričakujemo, da si bo hitro opomogla. Obiski za zdaj niso dovoljeni, vendar jo bodo lahko čez nekaj dni družina in prijatelji prosto obiskali - je potrdil dežurni zdravnik bolnišnice v Zvečanski ulici.

Kot smo izvedeli iz virov blizu preiskave, je takoj po sprejemu poškodovanih ljubimcev v bolnici prišlo do škandala!

- Mladi gospod je prišel v bolnico in povpraševal po zdravstvenem stanju poškodovane Mirjane M. Osebje bolnice mu je razkrilo na katerem oddelku je, nato pa zaprosilo, da prevzame njena oblačila. Vendar pa, med ženskimi stvarmi, ki jih je prevzel, so bila tudi moška oblačila. Ko so mu razložili, da stvari pripadajo njenemu možu, je on presenečeno rekel: "Pa, jaz sem njen mož!" Tedaj so mu morali razkriti, da je bila Mirjana poškodovana v trenutku, ko se je ljubila s kolegom iz službe - navaja naš sogovornik.

Po trditvah dobro obveščenega vira, je moški utrpel lažje poškodbe, ker je bil v vlogi "prevodnika".

- Ženska je gola ležala na travi, medtem ko je moški v trenutku udara strele bil na kolenih. Izkazalo se je, da je električna energija samo šla skozi njegovo telo in nato udarila v njegovo nago kolegico. Moški je imel več sreče in je utrpel samo lahke poškodbe, medtem ko je njegova partnerica izvlekla debelejši konec - navaja naš sogovornik.

Zdaj pa si predstavljaje na katerem "mestu" je električna energija šla iz njega v njo, pa boste ugotovili kako vročega je dobila!

P.S. Če bi uporabljala zaščito, bi imela "izolator".

Vir: časopis Press 31.10.2006

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

   

Uporaba piškotkov na urbane-legende.si -- Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. -- Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani. -- Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli. -- Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

  Ali sprejmete uporabo piškotkov?
EU Cookie Directive Module Information