V enem stanovanju je sama živel ena stara gospa. Nekega dne so jo njeni prijatelji poskušali poklicati, vendar je bilo zasedeno. Po nekaj dneh, ko je vedno bilo zasedeno, so prijatelji postali zaskrbljeni in poklicali policijo, da gre k njej v stanovanje da preveri ali je z njo vse v redu.

Ko je policija vstopila v njeno stanovanje, je vedela da nekaj ni v redu. Čutil se je močan smrad. Takoj so pomislili da je stara gospa umrla. Ko so vstopili v njeno sobo, so našli njeno telo brez življenje s telefonom v roki. Ni bilo nobenih znakov da je bila napadena, vendar je njen obraz bil ''zamrznjen'' od strahu.

Izvedelo se je, da se je njen mož zelo bal da bo živ pokopan in njegova žena je naročila, da namestijo telefon v krsto. Policija je prosila operaterja, da pove od kod je prišel zadnji klic stari gospe in oni so ugotovili da je prišel iz krste njenega moža. Policija je takoj rekla grobarju, da izkoplje njegovo krsto.

Ko jo je izkopal, je grobar glasno zakričal in stekel iz pokopališča. Njegovi lasje so postali popolnoma beli. Ko so policisti pogledali v grob, so videli mrtveca z zelo bolnim izrazom na obrazu in telefonom v roki. Moški je poskušal poklicati svojo ženo in jo na smrt prestrašil.

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

   

Uporaba piškotkov na urbane-legende.si -- Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletne strani. -- Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletne strani, služijo boljšemu delovanju spletne strani ter omogočajo deljenje vsebin na družabnih omrežjih in spremljanje statistike obiska strani, ter anonimno spremljanje uporabe spletne strani. -- Z obiskom in uporabo spletne strani se strinjate s piškotki. V kolikor se s tem ne strinjate, stran morda ne bo delovala tako kot bi želeli. -- Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov, ter skladnosti z direktivo EU o piškotkih, lahko preberete tukaj.

  Ali sprejmete uporabo piškotkov?
EU Cookie Directive Module Information